Ohjeet & Tilaus


latari_bg1.jpg
näintilaat1.png

Vie latausasia yhtiökokoukseen

Yhtiökokous - eli osakkaat yhdessä - päättävät mitä taloyhtiössä sallitaan ja millä ehdoin. Latarin yhtiökokous-lauseke antaa valmiin mallin ja pohjan keskustella ja päättää latausasiasta.

Lataa tästä valmis lauseke yhtiökokouskutsun asialistaan. Lähetä tämä isännöitsijälle tai hallitukselle ja pyydä, että tämä latausasia käsitellään seuraavassa yhtiökokouksessa.

 
näintilaat2.png

Päätetään yhtiön latausjärjestelyistä

Yhtiökokouksessa käsitellään kokouskutsussa esitetyt latausasiat. Siellä myös päätetään enemmistöpäätöksellä valtuutuksesta tilata Latarit yhtiön parkkipaikalle, sekä ladatun sähkön hinnasta, laskutustavsta ja -tiheydestä. Lataa tästä Latarin tietopaketti kokoukseen käsiteltäväksi.

Jo etukäteen kannattaa selvittää, kuinka moni haluaa latausmahdollisuuden parkkipaikalleen: suurempi tilausmäärä laskee sinunkin kustannuksiasi – vähintään 3 Latarin tilauksesta myönnetään 35% ARA-tuki, joka laskee kustannuksiasi entisestään. (www.ara.fi)

 
näintilaat3.png

Latarin tilaus & asennus

Kun yhtiökokous on päättänyt järjestää latausmahdollisuuden, isännöitsijä / hallitus tilaa kätevästi Latarit asennettuna, avaimet käteen -toimituksena. Osaavat asentajamme tulevat asentamaan Latarit yhtiösi parkkipaikalle – kätevä ja edullinen kotilataus on mahdollista jo heti samana päivänä.

Latarin asennukset alkavat elokuussa 2019.

bg_light.png

Latarin tilaus


Tilauksen tiedot
Lisätiedot *
Taloyhtiön tiedot
Toimitusosoite *
Toimitusosoite
Tilaajan tiedot
Nimi *
Nimi
Puhelinnumero *
Puhelinnumero
Tilausehdot *

Tilausehdot / Tietosuojaehdot

Latarin hinta sisältää rasioiden toimituksen, asennuksen sekä luovutusasiakirjat. Laskutus 50% ennakkoon ja 50% kun asennettu. Hinnat sis. alv 24%.

bg_yellow.png